58 norske organisasjoner signerer opprop

Bilde+til+KT-sak.jpg

Et nytt opprop fra organisasjoner og virksomheter i kulturlivet er nå ute på Aftenposten.no i kjølvannet av #nårmusikkenstilner. JM Norway er blant avsenderne som forplikter seg til å sette i gang tiltak i alle ledd for å sikre at alle som utdanner seg for å jobbe i norsk musikk- og kulturliv skal ha gode arbeidsforhold.

- For oss som jobber med ungdom er denne kampanjen utrolig viktig, sier daglig leder i JM Norway Ane Carmen Roggen. - Vi må sikre at unge musikere kan utvikle seg fritt og trygt, uansett hvem de møter eller hvor i verden de reiser. Vi er glade for at så mange står sammen, for vi har en stor jobb å gjøre, sier Roggen, som lover at arbeidet skal følges opp også inn i JMs internasjonale nettverk.

Ane Carmen Roggen