Skap en uforglemmelig sommer

LOUD! er en årlig musikkleir for jenter og transpersoner mellom elleve og sytten. Er du glad i barn og unge og kunne tenke deg å være bandlærer i sommer? Eller kanskje du er en kløpper på å ta bilde eller lage buttons? Vi leter etter lærere og frivillige som vil være med og skape en uforglemmelig sommer! Under her følger full utlysning.

 

Frivillig?

Elektroloud bilde 2018.jpg

Mulige arbeidsoppgaver kan være:

 •     Bidra med sosiale aktiviteter
 •     Foto/video
 •     Administrativt arbeid
 •     Scene-teknisk assistanse
 •     Evt. andre ting som du er flink på!

Vi kan tilby:

 •     Et større nettverk i musikkbransjen
 •     En obligatorisk heidundranes workshop-helg! Masse kunnskap om ungdomsarbeid, det å holde band-kurs og en sosial og hyggelig helg. Arrangerers 6.-8. april
 •     Dekket reise
 •     En uforglemmelig uke med mange nye venner!

Hvis dette høres morsomt ut, kan du sende en kort søknad hvor du forteller litt om deg selv og hvorfor du vil være med i LOUD!. Vi ønsker også å vite hvilke dager du har mulighet til å være med på. Leirene i 2018 arrangeres på Haugetun Folkehøgskole utenfor Fredrikstad 23.-29. juni og 1.-7. juli. Fint om du spesifiserer hvilke dager du har mulighet til å jobbe på, i søknaden. i Oslo.

Søknad sendes inn her. 

SØKNADSFRIST 15. februar

 

Lærer?

Brenner du for å undervise i samspill og har et ønske om å rekruttere flere kvinner til musikkbransjen? Vi søker lærere med stort engasjement, iver og lyst for å undervise i trommer, elbass, elgitar, tangenter eller sang. 

Når du jobber på LOUD! er du ansvarlig for ett til to band hele leiruka. Du kommer til å holde kurs i ditt hovedinstrument, samtidig som må du være komfortabel med flere bandinstrumenter og kunne veilede deltakerne i både samspill og låtskriving. 

Vi leter etter deg som er:

 •     Glad i å delta i sosiale aktiviteter
 •     Trygg voksenperson
 •     Glad i barn og ungdom
 •     Selvstendig
 •     Tålmodig
 •     Identifiserer deg med LOUD! sitt formål

Vi kan tilby:

 •     Inspirerende og lærerik erfaring
 •     God støtte fra arrangører, andre lærere og frivillige
 •     Obligatorisk lederseminar med opplæring i LOUD! sin pedagogikk, og konkrete verktøy for å gjøre LOUD-opplevelsen mest mulig trygg     og morsom for både deltakere, frivillige og lærere. Seminaret finner sted 6.-8. april i Oslo.
 •     Fast honorar for hele uken

Hvis dette høres interessant ut, kan du sende en kort søknad hvor du forteller litt om deg selv, relevant erfaring/kompetanse og hvorfor du vil være med i LOUD!. Vi ønsker også å vite hvilken periode du kan jobbe. Leirene i 2018 arrangeres på Haugetun Folkehøgskole utenfor Fredrikstad 23.-29. juni og 1.-7. juli. Fint om du spesifiserer hvilke av leirene du har mulighet til å jobbe på i søknaden.

LOUD! ønsker å bidra til et inkluderende og mangfoldig musikkliv. Derfor oppfordrer vi personer fra minoritetsgrupper til å søke. Vi tror på styrken av forbilder og har derfor kun kvinner eller transpersoner som identifiserer seg som kvinner som ledere, lærere og frivillige.

Søknad sendes inn her.

SØKNADSFRIST 15. februar

loud bilde 2018.jpg
JM Norway