Spille på europeisk festival?

yo!fest.jpg

Er du på jakt etter en plattform hvor du kan få musikken din hørt? Yo!Fest organiserer nok en gang sin Emerging Bands Contest; og gir 3 heldige band muligheten til å dele deres unike sound med tusenvis av unge mennesker i Strasbourg 1. - 2. juni! 

I år feirer Yo!Fest 10årsjubileum med en spesialutgave av festivalen i Strasbourg (Frankrike), i tilknytning til European Youth Event (EYE). I samarbeid med JM International ønsker de å bringe ny og innovativ musikk fra hele Europa til festivalgåerne.

Juryen, som består av profesjonelle i musikkindustrien, velger 4 vinnere (3 band + 1 DJ) til å opptre foran tusenvis og åpne for den internasjonale headlineren til Yo!Fest @ the EYE2018. Tidligere headlinere er blant annet Massila Sound System, Puggy, Alpha Blondy, I'm From Barcelona, Babylon Circus, Hot Chips, og Ojos de Brujos. 

Konkurransen er åpen for musikere mellom 18 og 30 år, med musikk som er tilgjengelig for et mangfoldig publikum. Søknadsfristen for å bli vurdert er 18.mars

For mer informasjon om konkurransen og hvordan du kan delta, besøk JM International sin hjemmeside her!

JM Norway