"Vi håper at hun en dag vil bli en aktivist..."

Høsten 2017 ble verdens første LOUD! Mozambique avholdt. Nå har det blitt laget en film som dokumenterer det fantastiske arbeidet som har blitt gjort. Ta en titt!

P1130351ret.jpg

LOUD! Mozambique er en av Afrikas første bandleirer for jenter. Leiren er søsterleir til Norske LOUD! Jentenes bandleir som arrangeres av AKKS og JM Norway. På LOUD! Mozambique jobber de med musikk som et verktøy for å bygge selvtillit og styrke jenter i hverdagen. De håper å gi de mulighet til å utfordre kjønnsrollene som finnes i Mosambik i dag. Som de selv nevner i videoen er det ikke sikkert alle blir musikere, men kanskje noen ender opp med å bli aktivister eller jobber for et mer likestilt samfunn på andre måter!

Dette heier vi selvfølgelig masse på, og vi ønsker våre medsøstre i Mosambik masse lykke til med fortsettelsen!


JM Norway