JM Norway søker musikkterapeuter

_MG_7629.jpg

Er du musikkterapeut og interessert i å jobbe med barn og ungdom som bor i asylmottak? JM Norway trenger flere musikkterapeuter og musikere til våre aktiviteter i asylmottak over hele landet!

Siden 2012 har JM Norway i prosjektet MUA arrangert musikkverksteder for unge asylsøkere. Sammen med musikere og musikkterapeuter gir vi et profesjonelt musikktilbud til barn og unge som ikke har like god tilgang på dette som andre jevnaldrende. Verkstedene følger vår fagmetodikk utviklet av musikkterapeuter, og skal gi deltakerne mestringsfølelse og mulighet til å utfolde seg musikalsk og kunstnerisk, uansett forkunnskaper.

Aktivitetene finner sted i helger utover høsten 2018, over hele landet. Er du interessert i å være med som fagperson i dette prosjektet? Har du et stort engasjement for, eller erfaring med, inkluderende musikkaktiviteter for barn og unge med flyktningebakgrunn? Ta kontakt med oss!

Søknad og en enkel CV lastes opp her innen 15. mai

Spørsmål rettes til karoline@jmn.no 

JM Norway