Musikkverkstedet er i gang!

DSC_0469.jpg

Mandag braket det løs på Holmlia! Rundt 40 forventningsfulle inntok klubbhuset i Lusetjerndalen for å sjekke ut det internasjonale musikkverkstedet.

Med mat, lek, musikk og moro ble åpningen flott opplevelse for store og små. Kalaset startet med deilig mat, konsert og danseopptreden, deretter fikk alle være med å spille, danse og synge. 

Musikkverkstedet skal pågå i hele høst og ledes av perkusjonisten Calú Tsemane sammen med ulike gjestemusikere og dansere. Det trengs ingen forkunnskaper for å bli med, og det er både gøy og lærerikt. Hver gang starter vi med middag kl 17:00, og musikkaktivitetene begynner kl 17:30. Alt er gratis og åpent for alle barn mellom 7-12. Høres dette ut som noe for deg eller noen du kjenner? Bare kom innom, kontakt oss eller meld deg på her.

I pilotprosjektet It takes a village skaper JM Norway musikalske møteplasser for barn og unge sammen med lokale aktører flere steder i landet. I Oslo samarbeider vi med Holmlia Sportsklubb, Ung Arena, Vær Stolt, NAV, Oslo kulturskole, Aktivitetshuset K1 på Tøyen og mange andre frivillige grupper i Søndre Nordstrand. Les mer om prosjektet her.

JM Norway