Den europeiske Girls Rock Camp-konferansen kommer til Oslo!

P1160677.JPG

I samarbeid med 12 søsterprosjekter skal JM Norway organisere den europeiske Girls Rock Camp-konferansen i oktober 2019.

Konferansen er en møteplass for alle som jobber med å arrangere rock camps for jenter, trans- og ikke-binær ungdom i Europa. Over fem innholdsrike dager skal vi dele erfaringer og hente inspirasjon gjennom workshops, panelsamtaler, arbeidsøkter og mye mer.

Det europeiske nettverket er en uformell gruppering innen den globale organisasjonen Girls Rock Camp Alliance, og har de siste årene blant annet organisert verdens første internasjonale Girls Rock Camp i Berlin sommeren 2018 med rundt hundre deltakere, og påfølgende konferanse i Beograd i 2018. Konferansen støttes av Erasmus+, og arrangeres i Norge for første gang i år.

I år vil konferansen finne sted 2.-6. oktober i Oslo, med over 60 deltakere fra 15 forskjellige land. Programmet planlegges i fellesskap av alle de deltakende organisasjonene, og vil foregå på Voksenåsen hotell, samt en dag der vi flytter til Ingensteds i sentrum. Her blir norsk kulturliv invitert til å høre mer om hvordan nettverket jobber for å skape et mer mangfoldig og likestilt musikkliv.

- Vi har hentet mange idéer fra andre organisasjoner over hele verden. Derfor vil vi gjerne gi flere norske aktører mulighet til å høre om og la seg inspirere av alle de spennende prosjektene som popper opp i vårt europeiske nettverk, forteller prosjektleder for konferansen Sofie Søndervik Sæther i JM Norway.

Les mer om Girls Rock Camp Alliance og LOUD!.

JM Norway