Bli en klassisk musikk-aktivist

Skjermbilde 2018-03-01 kl. 16.19.38.png

Er du opptatt av fremtiden til klassisk musikk? Bli med på en 3-dagers kreativ workshop i Frankrike i april, og møt engasjerte unge musikere fra hele Europa!

JM Norway søker to unge, idérike klassiske musikere til å være med på å skape programmet New Ways in Classical Music sammen med 20 andre engasjerte utøvere fra land i hele Europa og Canada. 

Landskapet for klassisk musikk er i endring, og unge musikere har i dag et ansvar som går utover det å mestre instrumentet sitt. Vi leter stadig etter nye måter å kommunisere med publikum, framføre og undervise klassisk musikk på. Jeunesses Musicales International er i gang med å utvikle et nytt globalt program for klassisk musikk, der unge utøvere får mulighet til å dele og lære av hverandre. Hvordan kan musikktradisjonen holdes levende, hvordan kan den styrke sin relevans for fremtidige generasjoner? Vi tror at ungdom har de beste svarene på dette!

Fra 13. til 16. april i år inviterer JM International to representanter fra hvert land til å delta i en kreativ workshop i Strasbourg. Her kan du få være med og skape fremtiden for klassisk musikk! Du får mulighet til å ytre unge musikeres behov, og utforske viktige spørsmål for å skape et program som skal hjelpe med å holde på og øke interessen rundt klassisk musikk. 

Vi søker deg som:

  • Er en klassisk musiker (student eller profesjonell) mellom 18 - 25 år
  • Har gode ideer til - og gjerne erfaring med - hvordan man kan holde klassisk musikk relevant og dynamisk gjennom hvordan det blir fremført, kommunisert, opplevd og undervist
  • Har tanker om hvordan flere i alle aldre og fra ulike bakgrunner kan få tilgang til klassisk musikk


Du får:

  • Reise, kost og opphold dekket i flotte lokaler
  • Et nettverk av andre unge klassiske musikere fra hele verden
  • Delta i en kreativ og positiv prosess ledet av en erfaren fasilitator
  • Mulighet til å være med å påvirke et nytt globalt program for klassisk musikk

Meld deg på ved å sende en mail til post@jmn.no innen 25. mars. Skriv litt om deg selv og hvorfor du har lyst til å være med på dette prosjektet! Ikke nøl med å kontakte oss om du har spørsmål. 

JM Norway