Rekordmange Ethno-leir

Skjermbilde 2018-03-06 kl. 15.05.55.png

I år har en hel haug med nye Ethno-leir dukket opp på det musikalske landskapet. Årets første Ethno har allerede funnet sted i New Zealand (for første gang!) og Ethno India ligger like rundt hjørnet. Andre nye Ethno-leir er blant annet Brasil, Algerie, Malawi, Salomonøyene og Uganda. I tillegg er et par nye Ethno-leir i arbeid som kan dukke opp mot slutten av året!

Ethno er et verdensomspennende prosjekt hvor unge folkemusikere får mulighet til å lære av hverandre. Med fokus på interkulturell dialog og forståelse, deler musikerne sin tradisjonsmusikk med hverandre gjennom workshops, seminarer, jamsessions og forestillinger. Ethno gir derfor en unik mulighet for unge mennesker å komme sammen og engasjere seg gjennom musikk på en respektfull, generøs og åpen måte.

Med rekordmange Ethno-leir i år, er Ethno i ferd med å bli: the Endless Summer of Folk. Er du på jakt etter den beste måten å tilbringe sommeren på? Fylt med musikk, vennskap og reise?
Les mer om Ethno og meld deg på her!

JM Norway