Vil du være Norges utsending til Ethno i sommer?

Ethno er et verdensomspennende prosjekt for musikere i alderen 15 til 30 år som brenner for tradisjonsmusikk. Det består av musikkcamper som arrangeres i over 30 land verden over. 

JM Norway skal arrangere Ethno i Norge sommeren 2020 i den forbindelse har vi fått mulighet til å sende 3 musikere for å oppleve Ethno rundt i verden for å komme hjem med gode opplevelser og idéer på hvordan dette kan gjøres her. På Ethno sine hjemmesider kan du lese mer om prosjektet, og se en liste over aktuelle steder og datoer for camper du kan være med på!

Har du lyst til være blant JM Norways tre utsendte? Vi sponser flybillett, visum og deltakeravgift. Send en kort video der du forteller litt om deg selv og spiller eller en synger en liten melodi til andreas@jmi.no eller til Andreas Ljones på Facebook innen 22. mai 2019.

JM Norway