Gjør deg klar for musikkleir i Kroatia!

©  Jeunesses Musicales Croatia

© Jeunesses Musicales Croatia

JM International & JM Croatia inviterer akkurat deg til å feire JM i Grožnja i Kroatia som internasjonalt kultursentrum.

Hele sommeren fylles den kroatiske byen Grožnja med et rikt og musikalsk program. JM Kroatia byr på daglige konserter, workshops, utstillinger og mesterklasser innenfor musikk og kunst. Grožnja har en rik kultur og tradisjon for brytningspunktet mellom og musikk og dette fortsetter akkurat denne sommeren.

To av årets høydepunkter er JMIs sommer-musikkskole hvor deltagerne blir undervist av lærere og spesialister på akkurat ditt instrument, fra hele verden. I tillegg er Croatian drum camp verdt å nevne. Hvis du ønsker å spille med Horacio «El Negro» Hernandez fra cuba, Antonio Sanchez eller Famoudou Don Moye fra USA, må du melde deg på nå.

Les mer om sommer-musikkskolen og drum camp.

JM Norway