Bli praktikant i JM Norway

Vilde Nupen reiste blant annet på utveksling til Island som en del av sin praksisperiode. Les mer om hennes erfaringer  her .

Vilde Nupen reiste blant annet på utveksling til Island som en del av sin praksisperiode. Les mer om hennes erfaringer her.

Har du et brennende kulturelt engasjement, og ønsker å bidra til at flere unge får delta i musikklivet? Er du en kløpper på sosiale medier og har et ønske om relevant arbeidserfaring innenfor kommunikasjon og organisasjonsliv?

Hvis dette høres ut som deg bør du søke praktikantstilling i JM Norway! Vi holder til på kulturhuset Sentralen i Oslo, og er en av Norges viktigste pådrivere for musikkprosjekter for barn og unge. Vi utgjør den norske avdelingen av verdens største internasjonale nettverk for unge musikere, Jeunesses Musicales International.

I JM Norway jobber vi for å skape engasjement, musikkglede og en global kulturforståelse gjennom musikalsk utfoldelse og utveksling . Dette gjør vi gjennom prosjektene MOVE, Ethno Norway, LOUD! Jentenes bandleir og MUA - Musikkaktiviteter for unge asylsøkere.

For å tilrettelegge for ung medvirkning, entreprenørskap og kompetanseutvikling utlyser vi hvert semester praksisplasser hos oss i JM Norway. Som praktikant vil du få muligheten til å jobbe tett på spennende prosjekter, og få verdifull og lærerik arbeidserfaring fra kommunikasjonsarbeid, prosjektuvtikling og avvikling. Les om erfaringene fra tidligere praktikanter her!

 

Arbeidstid:


To til tre hele arbeidsdager i uken, med mulighet for fleksibilitet. Engasjementet har varighet på omlag seks måneder.

 

Hovedoppgaver:


Dine arbeidsområder tilpasses dine mål for praksisoppholdet og JM Norways aktiviteter og behov i praksisperioden. Du vil for eksempel ta del i JM Norways kommunikasjonsarbeid i tradisjonelle og sosiale medier, utforme strategier og materiell for rekruttering, utforme kjøreplaner og budsjetter, og bidra i avvikling av små og store prosjekter.

Praksisoppholdet er ulønnet, men vi kan tilby opplæring og kursing, et bredt nettverk i norsk kulturliv, gratis lunsj og et idealistisk og inspirerende arbeidsmiljø i fantastiske lokaler.

 

Kvalifikasjoner:

·      kunnskap om og engasjement for musikk og kultur

·      god forståelse for kommunikasjonsarbeid og/eller prosjektarbeid

·      god skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

·      stor arbeidskapasitet, med evne til å arbeide selvstendig og i team

·      ønske om å tilegne seg ny kompetanse og erfaring

 

Tiltredelse: 
August 2019

Arbeidssted: Sentralen

Søknadsfrist: 31 mai.

 

Send kort søknad og CV snarest til post@jmn.no.

Merkes "Søknad praktikant".

 

Eventuelle spørsmål kan rettes til daglig leder Ingunn Sand.

JM Norway