Utvidet elektroLOUD-universet

I samarbeid med Sentralen UNG ble Loud Remixlab arrangert for første gang denne sommeren. Etterspørselen etter Korona-vennlige aktiviteter har vært stor. Derfor var det rekordkorte seks uker fra ide til gjennomføring. Prosjektleder og instruktør Vilde Nupen sier seg strålende fornøyd med kurset. 

  • Det var kjempegøy! Dette er helt klart et konsept jeg ønsker å videreutvikle og gjøre igjen.

Hun forklarer videre at remixing kan være en fin vei inn i musikkproduksjon. En har allerede et rammeverk i form av noen andres låt som du kan leke med og gjøre til ditt eget. De elleve deltakerne som var med på Remixlab kom inn med ulike erfaringer innen musikkproduksjon. Med åpenhet og god kjemi innad i gruppen skapte de en god plattform for kreativitet og læring. 

Denne høsten setter Vilde i gang en ny runde med ElektroLOUD. I løpet av tre helgesamlinger vil deltakerne lære hvordan en kan lage egen låt fra scratch. Det vil også være mer fokus på innspilling og fremføring av musikken. 

  • Grunnmuren i Remixlab og ElektroLOUD er likevel den samme. Det handler om at du skal lære det du trenger for å bli selvstendig og ta kontroll over egen musikk, avslutter Vilde.

Du kan lese mer om elektroLOUD og melde deg på her.

Gjengen fra Loud Remixlab

Gjengen fra Loud Remixlab

JM Norway