Har du lyst til å spille i et av verdens fremste jazzorkestre?

 

JM International inviterer unge musikere i alderen 18-26 til å delta i JM Jazz World Orchestra! 

JM Jazz World Orchestra søker musikere til årets samling, som denne gangen vil være i idylliske Groznjan, Kroatia og finne sted i juli 2024. Samlingen består av en uke med øving og deretter en 5-7 dagers turné i Kroatia, Montenegro, Slovenia og Italia. Du får muligheten til å spille i orkesteret med 25 unge musikere fra hele verden, og få veiledning av noen av verdens beste dirigenter, spillere og komponister.

JM Jazz World Orchestra er et ledende internasjonalt ungdomsorkester, som samler talentfulle unge musikere over hele verden hvert år. Musikerne velges gjennom en åpen audition som vurderes av en profesjonell jury. Om du blir valgt ut til å bli med på årets samling og turné vil alle kostnader knyttet til reise og opphold dekkes av JM Norway og JM International. Resultatene av utvelgelsen blir publisert i slutten av april. 

Orkesteret søker musikere som for eksempel kan spille saksofon, trombone, trompet, horn, tuba, gitar, bass, trommer, piano eller vokal. Du må kunne lese noter, være mellom 18-26 år, og ikke minst ha et stort engasjement for jazzmusikk!

Høres dette ut som noe for deg? Søk via lenken under innen 8. mars kl. 23:59!

Dette må du legge ved i søknaden din:

  • Oppdatert CV

  • Video av du fremfører minst to forskjellige stykker: et tema og en improvisasjon

  • Et anbefalingsbrev fra en lærer eller lignende

  • Kopi av passet ditt

I tillegg må du legge ved et signert brev som bekrefter at reisekostnadene dine til og fra samlingen dekkes av JM Norway. Ta kontakt med oss på hannah@jmn.no i god tid før søknadsfrist for å motta dette.

Mer informasjon om samlingen og formelle krav til søknaden finner du på JM International sin nettside.

 
 
 
 
JM Norwayrekruttering