Taktskifte søker deg som vil være med å forme kulturlivet!

Er du interessert i eller ønsker å lære mer om kultur, organisasjon og styrearbeid? Taktskifte har åpnet opp for rekruttering av et nytt kull engasjerte ungdom og unge voksne (16-26 år) med mangfoldskompetanse.

Taktskifte er et lederutviklingsprogram og kursrekke for kulturutøvende og -interesserte ungdom med flerkulturell bakgrunn og/eller minoritetserfaring. Lederutviklingsprogrammet består av åtte samlinger fra mars til juni, inkludert en seminarhelg på en hytte utenfor Oslo.

Vi jobber blant annet med temaer som identitet og representasjon, hvordan finne din plass, å bli hørt i styrerommet, innsalg og pitching av egne ideer, søknadsskriving og CV og hvordan mangfoldighet kan styrke kulturlivet. Du vil møte aktive og etablerte kulturaktører og kursholderne som er dyktige formidlere med mangfoldskompetanse og har personlig erfaring og kunnskap om tematikken.

 Gjennom programmet får du:

·      Bygge kompetanse og selvtillit

·      Bli kjent med nye mennesker og bygge nettverk innen kulturfeltet

·      Lære om kulturbransjen fra etablerte kulturaktører

·      Forståelse om styrearbeid, ledelse og representasjon

·      Øve på å bruke stemmen din og ta plass

·      Besøke kulturinstitusjoner i Oslo

Etter Taktskifte programmet vil du som deltaker være utrustet for å gå inn i programutvalg, tildelingsutvalg, tillitsverv og mange andre roller i kulturlivet.

Er du interessert, eller kjenner du til en som bør melde seg på?

Les mer her og søk her!

Søknadsfristen er 1. mars!

Spørsmål? Send prosjektleder Asha Abdullahi en e-post: asha@jmn.no eller ta kontakt på telefon 98 667 681.

JM Norway