Få inspirasjon fra LOUD! Jentenes bandleir

Jobber du med ungdom, og vil tilrettelegge og for at de skal være trygge, tørre å ta plass og bli hørt? Vil du ha flere verktøy til å skape kreative kulturprosjekter som motvirker utestenging og diskriminering blant unge?

De siste seks årene har vi sammen med AKKS Norge jobbet for at flere jenter kan oppleve musikkglede og mestring i prosjektet LOUD! Jentenes bandleir . Vi har skapt en arena der barn og ungdom fra hele landet opplever mestring, samhold og får mulighet til å ta ordet - enten det er på scenen, i øvingslokalet eller i helt andre kontekster. 

Nå vil vi dele våre erfaringer og metoder fra LOUD! og Girls Rock Camps i hele verden med ungdomsarbeidere som ønsker ny input og idéer for å videreutvikle sine tilbud! Kurset er relevant enten tilbudene deres gjelder musikk eller helt andre arenaer.

Kurset består av tre hovedmoduler. Første del er en innføring i LOUD! Jentenes bandleir, Girls Rock Camp-bevegelsen og et innblikk i denne pedagogikken, andre del jobber vi med metoder og øvelser for normkritikk, utfoldelse og trygghet for likestilte og mangfoldige ungdomsgrupper, mens den tredje og siste delen består av idéutviklingsprosseser for deltakerne, og hvordan du kan ta med deg og bruke ny kunnskap og inspirasjon i din arbeidshverdag.




Deltakeravgift er 300 kroner (600 med overnatting hvis du må reise fra et annet sted), og inkluderer mat og kursmateriell. Hvis prisen er en hindring for deres deltakelse kan dere kontakte oss for å finne en annen løsning.

Kursene i Oslo og Trondheim går over to dager så det er derfor mulighet å få dekket eventuelle utgifter tilknyttet reise og overnatting så lenge det er innenfor prosjektets budsjettrammer. 

Passer ikke noen av kursene? Vi kan komme til deg og ungdomsarbeidere i ditt område og holde kurs på bestilling! Ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi ut av noe. 



Meld deg på kurset som passer for deg her! Alle kursene foregår på dagtid fra 09 til ca 17:

Stavanger (en dag): torsdag 10.1 på Metropolis
https://www.deltager.no/LOUDstavanger

Trondheim (To dager): torsdag 24.1 til fredag 25.1, KultursenteretISAK
https://www.deltager.no/LOUDtrondheim

Oslo (to dager): torsdag 31.1 til fredag 1.2, Sentralen
https://www.deltager.no/LOUDoslo

Bodø (en dag): onsdag 6.2-, sted kommer:
https://www.deltager.no/LOUDbodo

Fredrikstad 22.1, (I samarbeid med UKM Østfold) Østfold kulturutvikling
Info og påmelding

Logo-lnu.png
uflogo.png

Prosjektet gjennomføres med støtte fra LNU og i samarbeid med Ungdom og Fritid.

46645594_2300174073424993_2491363481614286848_o.jpg
Fra den internasjonale Girls Rock Camp som ble arrangert i Berlin sommeren 2018. FOTO: Małgo Grygierczyk

Fra den internasjonale Girls Rock Camp som ble arrangert i Berlin sommeren 2018. FOTO: Małgo Grygierczyk

JM Norway