Vil du bli med på tidenes koropplevelse?

© Sebastian Dahl

© Sebastian Dahl

JM Norway og Ung i kor inviterer til prøvesang for World Youth Choir 2019.

Om du er mellom 17 og 26 år og liker å synge, enten om du er på grunnleggende eller viderekommende nivå ønsker vi å høre deg på audition til World Youth Choir 2019. Om du har gode engelskferdigheter, søker utfordringer utenom det vanlige, stiller med et åpent sinn og vil stifte bekjentskap og kontakter verden over, er det deg vi leter etter.

Audition vil foregå 01.02.19 på Norges Musikkhøgskole. Du melder deg på ved å sende en epost om at du er interessert til ingesp@gmail.com. Ta også kontakt om du ikke har mulighet til å prøvesynge i Oslo den første februar. Les mer om audition til World Youth Choir på www.worldyouthchoir.org/prepare-your-audition.

Hver sommer, under ledelse av noen av verdens mest anerkjente kordirigenter reiser 60 unge sangere fra fjernt og nært til én bestemt destinasjon hvor de i 10 dager øver inn et variert konsertprogram før de reiser videre på turné. Ved å samle ungdom med forskjellig kulturell bakgrunn og med en felles interesse for musikk bygger World Youth Choir “new Global Citizens” og koret har i den forbindelse mottatt tittelen "Artist for Peace" fra UNESCO.

Årets prosjekt foregår fra 14. juli til 4. august i Occitanie-regionen sør i Frankrike. Opplev den franske matkulturen og det nydelige naturlandskapet samtidig som musikken står i sentrum. Etter ti dager med intens øving legger koret ut på turné der to av høydepunktene er deltagelse på World Music Festival i Lisboa og festivalen Choralies i Vaison-la-Romaine.

Les mer om World Youth Choir og årets prosjekt på www.worldyouthchoir.org/.

JM Norway