Bli med på internasjonal musikkleir

aP1100254ret.jpg

Har du lyst til å utvikle deg innen musikk, media eller organisering? Bli med som deltakere eller leder på musikkleir i Berlin i juli, og møt andre musikkinteresserte fra alle kanter av Europa!

I samarbeid med LOUD! sine europeiske søsterprosjekter inviterer vi i sommer til Music Empowerment Mobility and Exchange (MEME) Youth Rock Camp Exchange, en ukes leir for jenter og transpersoner, som har som mål å knytte ungdom sammen gjennom musikk.

I tillegg til det vanlige bandprogrammet tilbyr denne leiren program innen media og dokumentasjon, og organisering, hvis du heller vil prøve deg på det. Vi bruker “Do It Together” metoden, som fokuserer på å veilede hverandre til å se mulighetene som ligger i en situasjon, et instrument, utstyr og en gruppe.

Musikkleiren finner sted i Berlin, Tyskland 23.-29. juli 2018, og er et samarbeid mellom 11 musikkleirer i 10 land (Sverige, Island, Irland, Polen, Serbia, UK, Finland, Østerriket og Tyskland), som alle er medlem av Girls Rock Camp Alliance (GRCA).

Vi søker deg som:

  • Er mellom 16 og 30 år

  • Er jente eller annet underrepresentert kjønn

Du får:

  • Reise, kost og opphold dekket

  • Et nettverk av andre musikkinteressert ungdommer fra hele Europa

  • Kunnskap om kjønnsmangfold, anti-undertrykkelse, og sosial inkludering i ungdomsarbeid og musikk

Meld deg på leiren her! Påmeldingsfrist 17. april 2018.

Hvis du er over 18 år og har vært med på LOUD! tidligere kan du melde deg på som leder. Meld deg på som leder her!  Påmeldingsfrist 13. april 2018.

JM Norway