Deltagere til enCORE classical

The Malion Quartett © Jeunesses Musicales Deutschland, Marlene Richert

The Malion Quartett © Jeunesses Musicales Deutschland, Marlene Richert

JM International og JM Norway søker Unge klassiske musikere mellom 18 og 29 år til den første konferansen enCORE classical om nye retninger innenfor klassisk musikk. Dette er en unik mulighet for unge uetablerte musikere for nettverksbygging og personlig utvikling. Konferansen vil bli holdt på Hochschule für Musik Hanns Eisler i Berlin, og foreløpig har vertskapet avslørt at gjester fra Hanns Eisler Musikhochschule og junge norddeutche philharmonie vil delta.

Opphold og reise blir dekket av JM (alle måltider inkludert). Deltakerne må selv legge ut for flybilletter, JM refunderer dette senere. For mer detaljert informasjon om selve konferansen, praktisk info; send en epost til vilde@jmn.no eller hakon@jmn.no.

Les mer om JM Internationals prosjekter på www.jmi.net.

JM Norway