Vil du og bandet ditt markere dere internasjonalt?

YO!Fest 2018 © YO!Fest

YO!Fest 2018 © YO!Fest

YO!Fest 2018 © YO!Fest

YO!Fest 2018 © YO!Fest

Meld ditt band på YO!Fest Emerging Bands Contest

band-konkurransen Emerging Bands Contest 2019 gir uetablerte band muligheten til å vise seg frem for et internasjonalt publikum, internasjonale medier og nøkkelpersoner i musikkbransjen. Meld dere på konkurransen før 22. mars og gi bandet ditt en sjanse til å påvirke verdens politiske ledere.

Sammen med Europpean Youth Forum arrangerer JM International i år igjen YO!Fest Emerging Bands Contest, bandkonkurransse for nye uetablerte band fra hele europa. Målet med konkurransen er å finne de tre beste unge europeiske bandene og gi de muligheten til å spille på det største politiske arrangementet for unge i Europa. Sammen med å gi bandene en plattform for å vise fram sin musikk for et internasjonalt publikum. konkurransen er en del av YO!Fest, en festival der tusenvis av unge møtes for å delta på workshops, debatter og idé-laber. I år vil festivalen foregå den 30. april.

Så… hva venter dere på? Søk nå på https://www.yofestebc.eu/apply!
Les mer om konkurransen og YO!Fest på https://www.yofestebc.eu/.

JM Norway