Vil du bli del av årets frivillig - og lederteam på LOUD! Bandleir?

BT: Bildet viser en person med rosa hår som spiller på trommene. Folk står rundt og er engasjert i en musikalsk forestilling.

Brenner du for mer likestilling og mangfold i musikkbransjen? Liker du å undervise i samspill eller har erfaring med musikk og innspilling? Kanskje du har lyst til å bidra til at unge deltakere får en trygg og morsom erfaring med å delta på bandleir? Ta gjerne en titt her!

LOUD! Bandleir 2024

LOUD! er det største rekrutteringsprosjektet i Norge som jobber for et likestilt og mangfoldig musikkliv. Vi arrangerer ulike musikk-leirer, kurs og workshops for jenter, ikke-binære og transpersoner. Nå søker vi frivillige, bandledere, trygghet- og trivselsledere og lydteknikere til vår nasjonale bandleir på Haugetun Folkehøyskole litt utenfor Fredrikstad. Her kan du lese mer om de ulike rollene på leiren:http://www.loudcamp.com/jobb

Datoer for årets leirer:

Uke 1: 22. juni - 28. juni (deltakere ankommer den 23.)

Uke 2 29. juni - 5. juli (deltakere ankommer den 30.)

Vi ser etter deg som:

  • Er en trygg og ansvarlig voksenperson (18 år - 35 år)

  • Har utdanning/erfaring eller interesse for musikk eller kreative fag

  • Er selvstendig, tålmodig og komfortabel med barn og unge

  • Brenner for kjønnsbalanse, likestilling og representasjon i musikk 

    Dette tilbyr vi:

  • Muligheten for å være med å lage verdens fineste sommerleir for barn og unge!

  • Deltakelse på ledelsesseminar med full dekning av reise, overnatting og måltider (3.-5. mai, utenfor Oslo) Tilgang på et mangfoldig nettverk av talentfulle kvinnelige musikere og ikke-binære i musikkbransjen

  • Mulighet for å søke om å delta på flere internasjonale aktiviteter, som blant annet utveksling innen Girls Rock Camp Alliance-nettverket. 

Søknadsinformasjon:

LOUD! sin oppgave er å fremme et inkluderende og mangfoldig musikalsk fellesskap. Vi tror på verdien av gode rollemodeller og søker derfor kvinner, transpersoner og ikke-binære til å være ledere og frivillige på leir. Høres dette spennende ut og er du klar for å bli en del av vårt herlige crew? Søk nå gjennom vårt søknadsskjema og bli med LOUD! for å skape en minneverdig musikalsk opplevelse for alle.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Vilde Ilkama Nupen: vilde@jmn.no

Søk her: HER FINNER DU SØKNADSSKJEMA FOR FRIVILLIG OG LEDERE 2024








JM Norwayrekruttering