Bli med å lage samisk låtskrivercamp

Dolvot har på få år blitt en av de viktigste møteplassene for unge samiske artister og låtskrivere. Nå kan du søke om å være frivillig på vårens camp!

I 2021 samlet JM Norway og Ella Marie Hætta Isaksen krefter for å finne ut hva som kan bidra til å samle og styrke neste generasjon samiske musikere. Resultatet ble Dolvot, som siden har hatt en rekke minneverdige camps, skapt nye musikalske samarbeid og tilrettelagt for musikkutgivelser. I 2023 var hele tre av de seks låtene som konkurrerte i Sámi Grand Prix skrevet på en av Dolvot-campene.

Vårens camp blir arrangert 7.-9. juni, på hytta Lillelardal en times kjøring fra Oslo. I tillegg til de ca 15 deltakerne trenger vi to frivillige som skal bidra til å gjøre arrangementet mulig. Det blir oppgaver som henting og kjøring av utstyr (førerkort er ikke en forutsetning, men skriv gjerne om du har lappen), innkjøp og matlaging, rigging og annen fasilitering. Som frivillig får du verdigfull erfaring, du får lære om samisk musikk og kultur, og du blir kjent med en fantastisk engasjert og dyktig gjeng musikere, låtskrivere og produsenter.

Høres dette interessant ut for deg? Fortell litt om deg selv, din motivasjon, eventuell tilknytning til samisk kultur, og hva du kan bidra med i en epost til sofie@jmn.no innen 15. april.

JM Norway